Na je studie heb je vast nog wel een aantal studieboeken die je niet vaak gebruikt hebt. Het kan zelfs zo zijn dat sommige van je studieboeken er nog als nieuw uitzien. Zonde om er niks mee te doen en weggooien moet je ze al helemaal niet. Je oude studieboeken kunnen namelijk nog best wat waard zijn. Heb je nog studieboeken liggen waar je niks mee doet? Verkoop ze dan aan Studystore!

Hoe kom ik erachter of mijn studieboeken geld waard zijn?

Nog voordat je jezelf rijk rekent met de verkoop van je oude studieboeken is het handig om erachter te komen of je studieboeken daadwerkelijk nog wat waard zijn. Om erachter te komen of ze nog geld waard zijn moet je even de waardechecker invullen op de website van Studystore.

Vul de waardechecker in en kom erachter of jouw studieboeken geld waard zijn.

Verkopen van studieboeken aan Studystore is heel eenvoudig
  • Het verkopen van boeken aan Studystore is niet heel lastig, zo werkt het:
  • Ga naar de waardechecker van Studystore en vul de ISBN’s van je boeken in. Dit zijn de 13-cijferige streepjescode die op je boeken staan
  • Zijn je boeken wat waard? Vul dan je gegevens in en print de verkoopbon
  • Stuur je boeken gratis op naar het antwoordnummer dat je krijgt
  • Wacht tot je een bevestigingsmail krijgt en je boeken geaccepteerd zijn

Zijn je boeken geaccepteerd en is de koop rond? Dan krijg je binnen 7 dagen het geld op je rekening. Met het verkopen van je oude studieboeken kan je dus snel en eenvoudig wat bijverdienen. Laat je oude studieboeken dus niet verstoffen en verkoop ze eenvoudig aan Studystore.